در این کتاب چه چیزهایی یاد میگیریم؟
در این کتاب، نشانه های ضعف عزت نفس را یاد می گیریم که این افراد عموما آدم های ضعیفی هستند و دنیایشان تیره است و دائم غر می زنند و زیاد انتقاد می کنند و قضاوت های افراطی دارند و تفسیر های منفی و بدبینی دارند و با دیگران ارتباط کمی دارند و در استفاده از قدرت، افراط و تفریط دارند و رشد دیگران برایشان امری خوشایند نیست و در نهایت آدم های ضعیفی هستند که خودشان هم خسته اند و اعتماد به نفس پایینی دارند و همه ی بار مسئولیت را روی دوش خودشان احساس می کنند و خودشان را خیلی با دیگران مقایسه می کنند و به خصوص در مواقع بحرانی سردرگمی این افراد را خیلی بیشتر احساس می کنیم.
در این کتاب، یاد می گیریم که سرچشمه های عزت نفس ،سرچشمه ی پذیرفته شدن و سرچشمه ی نظام ارزشی و سرچشمه ی احساس ما نسبت به خودمان و سرچشمه ی موفقیت است و به میزانی که این سرچشمه ها بیرونی تر باشند مانند نظام ارزشی یا موفقیت کار راحت تر است اما در مورد سرچشمه های دیگر چون درونی تر هستند یا وابسته به برخوردهای دیگران اند یک مقدار از دایره قدرت ما شاید خارج باشد.
در این کتاب، عوامل عزت نفس در کودکان زیر ۷ سال را یاد می گیریم ،اولین عامل، توجه به کودک و نیازهای او مانند نیازهای جسمی و بازی کردن و گوش کردن و نگاه کردن به او هنگام اظهار نیاز و محترم شمردن حریم آن ها است.
عامل دوم، نادیده نگرفتن مالکیت کودکان در اوج مالکیت طلبی، یعنی اهمیت دادن به علاقه ها و نفرت ها ی بچه و دادن حق انتخاب و دیدن نقاط مثبت او در مقابل جایزه و تشویق.
در این کتاب، عوامل عزت نفس در ۷ سال دوم را یاد می گیریم ،اولین عامل، مسئولیت پذیری بچه ها است که باید متناسب با سن و جنسیت آن ها باشد و استمرار داشتن در دادن مسئولیت، اینکه از علاقه های آن ها شروع کنیم و این کار را جدی بگیریم.
در این کتاب، یاد می گیریم که روحیه ی قناعت و هویت، به عزت نفس بچه ها کمک میکنند.
سر فصل های این کتاب:
مقدمه
نشانه های ضعف عزت نفس
تعریف عزت نفس و اعتماد به نفس و تفاوت آن ها با هم
عزت نفس در آیات و روایات(قسمت اول)
سرچشمه های عزت نفس
سرچشمه ی پذیرفته شدن
سرچشمه ی نظام ارزشی
سرچشمه ی احساس ما نسبت به خودمان
سرچشمه ی موفقیت
عزت نفس در آیات و روایات(قسمت دوم)
عزت نفس در ۷ سال اول
مثال از پرونده ی مشاوره واقعی
عزت نفس در ۷ سال دوم
نویسنده ی این کتاب کیست و چه تجربه هایی دارد؟
آقای احمدرضا اعلایی
مدیر و موسس ادبستان پسرانه شهید چمران
لیسانس نمایش عروسکی
فوق لیسانس کارگردانی تئاتر
مدرس دوره های تخصصی والدگری و مربی گری چمرانی ها
تحصیلات حوزوی سطح ۴
این کتاب برای چه افرادی مناسب است؟
این کتاب، برای پدر و مادرها و مربیان مهد و معلمان مدارس مناسب است.
برای افرادی که احساس رضایت از کارهای خودشان دارند.
برای افرادی که از کارهایی که می کنند، از روابطی که دارند، احساس رضایت و آرامش ندارند و معمولا احساس می کنند امور طوری که دوست دارند، نیست و چیزهایی اطرافشان یا در خودشان هست که سرجایش نیست یا اینکه احساس می کنند فرزندانشان آن طور که باید نیستند.
برای افرادی که بعد از خرید، احساس می کنند فریب خورده اند یا آن چیزی که دلشان می خواست را به دست نیاورده اند.
این کتاب چند صفحه است؟
این کتاب، ۱۶۴ صفحه و به صورت پی دی اف می باشد.
خواندن این کتاب چه کمکی به ما می کند؟
خواندن این کتاب، به ما کمک می کند که مفهوم اعتماد به نفس و عزت نفس را یاد بگیریم و بدانیم که اعتماد به نفس یک مقوله ی کاملا بیرونی است و ساده به دست می آید اما ساده هم از دست می رود و می تواند کاذب باشد اما عزت نفس یک مقوله ی کاملا درونی است و یک حالت روحی است که فرد به این خودباوری می رسد که توانایی انجام یک سری کارها را دارد.
در آیات و روایات داریم که این افراد، قوی و مطیع و متواضع و بردبارند.
این کتاب به ما کمک می کند، احساس قدرت مند بودن و یا ضعیف بودن یا هر احساس دیگری، تلقی از خودم را برای من می سازد و سعی کنیم به خودمان تلقین کنیم که من بلدم، من صبورم.
گاهی در زندگی واقعا نرسیدیم اما احساس میکنیم رسیدیم همین، یک نقطه قوت است و این احساس باعث می شود من احساس کنم آدم ضعیفی نیستم و توانمندم.
البته در احساس موفقیت، برنامه ریزی خیلی مهم است که نقطه ی ثقل آن، هدف گذاری است.
خواندن این کتاب، به ما کمک می کند که بدانیم چیزی که در ایجاد عزت نفس در ۷ سال دوم مهم است این است که بدانیم بچه های ما در چه زمینه هایی استعداد دارند و به چه زمینه هایی علاقه دارند.
این کتاب با کتاب های دیگر چه تفاوتی دارد؟
تفاوت این کتاب با کتاب های دیگر در جامع بودن آن است و آوردن سوال و جواب هایی از پرونده های واقعی
بعد از خواندن این کتاب، تصمیم می گیریم چه کاری را انجام دهیم؟
بعد از خواندن این کتاب، تصمیم می گیریم برای انتقال نظام ارزشی خود به بچه ها، به گذشته ی خود توجه کنیم و در موقعیت های مختلف مانند دوست یابی، با گفتگو و همراهی با بچه او را به سمتی پیش ببریم که خودش به جمع بندی برسد.
او را به مراسم و مناسک و مناسبت هایی که عینیت دارند ببریم و گاهی با حفظ خلوص نیت، کار را در معرض دید بچه ها انجام دهیم مانند کمک به افراد بی بضاعت.
بعد از خواندن این کتاب، یاد می گیریم که خیلی به ورطه نقش بازی کردن نرویم و سعی کنیم خودمان باشیم و پیام ها را خیلی واضح و گل درشت منتقل کنیم.
وجود عزت نفس در فرزندان، کاملا بستگی به وجود آن در خود ما دارد اما بعد از این کارگاه، ما تصمیم می گیریم دنبال راه کارهای زود بازده برای ایجاد این حس در خودمان نباشیم چون عجله کردن در این مسیر، سم است و باید از سرچشمه ی اول شروع کنیم به تمرین کردن.
بعد از خواندن این کتاب، تصمیم می گیریم نوع تعامل با فرزندانمان که بالای ۷ سال هستند ویژه باشد چون بچه ها کاملا خودآگاه هستند و زمانی که پدر و مادر با هم تنش یا اختلاف داشته باشند و یا با بچه ها تنش داشته باشند کامل توسط بچه ها دیده می شود.
بعد از خواندن این کتاب، تصمیم می گیریم برای بچه هایی که ۷ سال دوم هستند، برنامه ریزی داشته باشند و یک سری روتین برای زندگی خود و بچه ها تعریف کنیم.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.