در این کارگاه چه چیزهایی یاد میگیریم؟
در این کارگاه با موضوع هویت آشنا میشویم که با کمک آن میتوانیم همه مسائل تربیتی و زندگی را بازتعریف کنیم.
ابتدا درک کاملی نسبت به معنای هویت بهدست آورده و پس از آن یاد میگیریم که هویت ما چطور ساخته میشود؟ با نقش نظام ارزشی، تصور دیگران و ایدهآل هایمان در شکلگیری هویتمان آشنا میشویم.
یاد میگیریم که هویت ما در طول زمان دچار تغییر میشود. یاد میگیریم رفتارهایی که باعث حمایت یا کنترل بیش از حد میشود، چطور به هویت بچهها آسیب میزند. و چگونه با افزایش عزت نفس و ترمیم روابط مان میتوانیم هویت خود و بچه هایمان را بسازیم.
سر فصل های کارگاه:
-تعریف هویت
-عناصر شاکله هویت؛ نظام ارزشی، تصور دیگران و ایدهآل من
-اهمیتِ برقراریِ تعادل میان عناصر شاکله هویت و آسیبهای برهم خوردن این تعادل
-چگونگی ساخته شدن هویت
-نقش گذشته، حال و آینده در هویت سازی
-تربیت هویت سوز و آشنایی با عوامل تضعیف کننده هویت
-چگونگی هویت سازی آگاهانه
استاد این کارگاه کیست و چه تجربه هایی دارد؟
آقای احمدرضا اعلایی:
-لیسانس نمایش عروسکی از دانشگاه تهران / فوق لیسانس کارگردانی از دانشگاه هنر / سطح سه حوزه مشکات
ایشان مدیریت ادبستان پسرانه شهید چمران را بر عهده دارند. مشاور تربیتی و برگزار کننده ی کارگاه ها و دوره های تربیت مربی و والدگری هستند.
سابقه ی فعالیت ایشان در حوزه کودک و تربیت بیش از 10 سال می باشد.
این کارگاه برای چه افرادی مناسب است؟
این کارگاه برای والدین، معلم ها و تمام کسانی که به صورتی با کودک تعامل دارند مناسب است. همینطور کسانی که تمایل دارند نسبت به هویت درک درست و عمیقی کسب کنند و تعاملات خود با محیط زندگی و اطرافیان را ناظر به مقوله «هویت»، بازتعریف کنند، میتوانند از این کارگاه بهره ببرند.
مدت زمان کارگاه چقدر است؟
۵۳ دقیقه در قالب فیلم/صوت همراه با پاورپوینت
دیدن این کارگاه چه کمکی به ما می کند؟
به ما کمک میکند تا با آگاهی نسبت به اهمیت هویت و عوامل موثر بر تقویت یا تضعیف آن و همینطور با شناخت تربیتهای هویت ساز و هویت سوز، بر حفظ و تقویت هویت خود و فرزندانمان کوشا باشیم و مراقب تاثیرات زمان، محیط، تکنولوژی، رسانه و… بر هویت خود و فرزندانمان باشیم.
والدینی که از مطالب این کارگاه استفاده میکنند، متوجه میشوند که چطور کنترلگری و حمایتگری بیش از حد، میتواند هویت فرزندانمان را نابود کند و آنها را به ورطه بیهویتی و بی ارزشی بکشاند.
این کارگاه با کارگاه های دیگر چه تفاوتی دارد؟
در این کارگاه نه تنها میتوان نسبت به موضوع هویت درک عینی و صحیحی پیدا کرد، بلکه کمک میکند تا با آگاهی یافتن نسبت به چگونگی تأثیرپذیری هویت از محیط، رسانه، زمان، ادبیات و… در مواجهه با عوامل هویت سوز مراقب خودمان، فرزندمان و ارزشمندیمان باشیم.
بعد از این کارگاه، تصمیم میگیریم که چه کاری انجام دهیم؟
بعد از این کارگاه، تصمیم میگیریم با دغدغه هویت سازی برای کودکانمان، آرمانهای بلند و نظام ارزشی خانوادگی مان را حتی در ویترین زندگی برای فرزندانمان به نمایش گذاشته و در موردش گفتگو کنیم. همینطور تصمیم میگیریم که به فرزندانمان در گفتار و عمل نشان دهیم که برای خودمان، داشته هایمان، ظاهرمان، خانواده و فامیلمان، اقلیم مان و… ارزش قائل هستیم و با تمرکز روی عزت نفس، هویت مان رو پیدا میکنیم.
گام بعدی، ترمیم روابط با محوریت هویت است. اینکه روی رفتارهای خود تمرکز میکنیم تا اگر از فرزند خود بیش از حد حمایت میکنیم و یا او را بیش از حد کنترل میکنیم، نسبت به آن آگاه شویم. تشخیص این موضوع و اعتدال در حمایتگری و کنترلگری کمک میکند تا بچه های ما مستقل و قوی بار بیایند و هویتشان به خوبی پرورش یابد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.